avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie copil

Buna dimineata.am si eu o intrebare:sunt mama unei fetite de 7 luni.pana de curand am avut o relatie normala cu tatal copilului.am stat impreuna 2 luni, dupa nasterea fetitei, iar dupa aceea, am venit in tara, la parintii mei, cu acordul lui.doar pentru a ne ajuta fizic in cresterea copilului.De ceva timp a decis ca e mai bine sa me separam si doreste sa exercite in instanta dreptul de a obtine custodia fetitei.el este plecat in franta, lucreaza acolo, locuieste in chirie, impreuna cu 2 farati ai lui.lucreaza de dimineata pana seara, toti 3 fumeaza si au un stil de viata neglijent. fetita are 7 luni, clar nu poate alege unde sa ramana.mentionez ca eu nu lucrez, ma ocup de cresterea ei.locuiesc la parintii mei, care ne ajuta cu absolut tot.parintii lui locuiesc in chirie, mai au in grija si pe sora lui si baietelul ei, de 6 anisori, care este lasat singur zilnic, in timp ce ei sunt la munca.exista posibilitatea sa obtina custodia?multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: elaela20 , utilizator 15:24, 31 Martie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc frumos pt raspuns.Care ar fi totusi situatiile in care s-ar putea stabili domiciliul la tata?sase tine cont si de limbajul vulgar pe care acesta il are cu mine?
daca va fi un proces trebuie sa va aparati, altfel riscati si fiti decazuta din proba si sa castige domiciliul copilului.

sansele sunt mici, avand in vedere varsta copilului
Am înțeles. multumesc frumos pt raspuns.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza la un divort cu un minor cand tatal minorului ii plecat in strainatate? RORSCHACH RORSCHACH Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cum se procedeaza la un divort cand tatal minorului ii plecat in strainatate? Pe scurt: Doi ani de concubinaj+patru ani ... (vezi toată discuția)
Custodie totala Madalina19921 Madalina19921 Buna ziua, sunt o mama cu o fetita de 5 anisori. nu am fost casatorita cu acte, mam despartit de concubin acum 1 an jumatate. nu imi plateste pensie ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)