avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reparatie acoperis
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reparatie acoperis

Locuiesc la casa, in Brasov, in zona Schei, considerata zona istorica. Am obtinut in anul 1984 o autorizatie de constructie conform unui proiect care respecta toate elementele legale privind pastrarea arhitecturii originale a casei. Datorita apropierii iernii si lipsei de bani, am construit acoperisul ceva mai mic decat era indicat in proiect. As dori sa repar acoperisul conform proiectului original, pentru a evita solicitarea unei noi autorizatii de constructie. Este posibil acest lucru? Corpul din casa care trebuie reparat este pe frontiera cu un vecin care in principiu nu este de acord cu inaltarea acoperisului, este posibil sa se opuna situatiei existente in proiectul original? Este vorba de o diferenta de aproximativ 50 de cm inaltime. Trebuie sa obtin incuviintarea lui inscrisa la notariat in cazul in care totusi voi fi nevoit sa refac proiectul si voi folosi drept reper situatia care ar fi trebuit implementata si nu situatia de facto, care a fost considerata temporara?

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Construire acoperis cu amenajare interioare rixos rixos Buna seara, Locuiesc intr-o spalatorie devenita ulterior apartament, intr-un imobil istoric . Aceasta spalatorie, care in anii 80 a devenit apartament mai ... (vezi toată discuția)
Izolatie termica casa si schimbarea acoperisului AntoniaNeagu AntoniaNeagu Buna ziua, sunt copropietara unei case( 2 nivele) amplasate intr-o zona istorica a orasului Brasov, as dori sa o izolez terimic exterior si sa-i schimb ... (vezi toată discuția)
Fatada cladire monument istoric UTILizatorUTIL UTILizatorUTIL Buna ziua, Am cateva intrebari legate de lucrarile de \"reinprospatare\" a fatadei unei cladiri istorice. In fapt, doresc sa inchiriez parterul unui imobil ... (vezi toată discuția)