avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere chelt.energie -contract subinchiriere
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere chelt.energie -contract subinchiriere

Buna ziua,

O persoana fizica inchiriaza un spatiu comercial unei Soc.Comerciale care la randul ei subanchiriaza acest spatiu Soc. mele. In contractul de subanchiriere este mentionat obligativitatea subanchiriasului de a plati toate chel.legate de utilitati, energie.
Persoana fizica are incheiat contract cu Electrica. Cum poate soc. mea sa-si deduca cheltuielile cu energia consumata, in cazul in care factura vine pe numele persoanei fizice.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Facturare utilitati contract locatiune pers. juridica cu pers fizica avb_grup avb_grup Buna ziua Speta pe care vreau sa o supun atentiei dvs presupune mai multe paliere pe care am sa incerc sa le introduc treptat in discutieI. In esenta este ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)
Bransament electric ady09 ady09 buna ziua, va rog o informatie in cazul in care socrul meu detine un spatiu, am facut bransamentul electri pe numele lui persoana fizica cum pot ca factura de ... (vezi toată discuția)