avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Recuperare creante
Discuție deschisă în Executare silită

Recuperare creante

Am poprire pe conturi ca persoana fizica in urma unui credit ipotecar. Doresc sa-mi deschid o interprindere individuala(II) pe numele meu pentru a-mi deschide o afacere Imi poate afecta activitatea , veniturile ?.Are vreo treaba veniturile mele ca persoana fizica cu firma care doresc sa o deschid ? Mi se v-a oprii si de acolo bani ?
Ultima modificare: Luni, 27 Aprilie 2015
MARIA343, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita -credit nevoi personale bob02008 bob02008 Daca sunt executat silit de o societate de recuperare creante , Kredit Incaso ...societatea mi-a platit o creanta la BRD. Insa eu de curand mi-am deschid o ... (vezi toată discuția)
Poprire pusa unei persoane asociat în firma mihaidrm mihaidrm Buna ziua! As vrea sa stiu daca o poprire pusa unei persoane fizice(retinere salariala in urma unei hotarari judecatoresti) ar afecta aceea persoana fizica in ... (vezi toată discuția)
Pot deschide o firma daca am datorii la banca? GeoorgeM GeoorgeM Salut, Rog un raspuns pentru o intrebare ce ma macina de ceva timp si anume ..Daca pot sa-mi deschid o firma daca am datorii la banca sau in cazul asta la ... (vezi toată discuția)