avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Doua retineri din pensie + salar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Doua retineri din pensie + salar

Buna ziua bunicul meu in varsta de 69ani este pensionar si are 2 popriri din pensie.luna trecuta s-a angajat iar salariu este livrat pe un alt card nu pe cel din pensie.executorii cand au infiintat popririle au instiintat toate bancile si casa de pensii ptr retinerea din pensie.nelamurirea mea este daca acum avand doua retineri din pensie,se va retine si din salariu?daca da,ce procent sau daca pot face ceva ptr a nu se retine si din salariu.va multumesc !!!

Alte discuții în legătură

Daca am 2popriri pe pensie iar acum lucrez mi se retine si din salariu? kinder_by kinder_by Buna ziua bunicul meu in varsta de 69ani este pensionar si are 2popriri din pensie.luna trecuta s-a angajat iar salariu este livrat pe un alt card nu pe cel ... (vezi toată discuția)
De cate ori se poate retine din pensie intr-o luna de acelasi creditor? popovici_ioan popovici_ioan Buna ziua ,am un credit la care mi s-a facut o poprire la Casa De Pensii de 100 ron iar la banca unde am cardul de pensie Bcr inca o retinere de 200ron ptr ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt pensionara si incepand cu luna decembrie 2022 ... roxy_music roxy_music Buna ziua! Sunt pensionara si incepand cu luna decembrie 2022 mi se retine 1/3 din pensie urmare solicitarii unui executor judecatoresc. De luna aceasta ... (vezi toată discuția)