avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Conditiile de acordare facilitati Art 286 alin. 1 si 2 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Conditiile de acordare facilitati Art 286 alin. 1 si 2 Cod Fiscal

Buna ziua,
Asi dori informatii cu privire la conditiile in care pot fi puse in practica prevederile Art 286 alin. 1 si 2 din codul fiscal.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Perioada de debutant functie didactic auxiliar invatamant andrei_70 andrei_70 As dori sa ma lamuriti care este perioada de debutant, pentru incadrarea in functia de debutant, pentru o persoana incadrata pe o functie didactica auxiliara ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar la firma cu activitate suspendata in perioada 09.2008-03.2009 rocsanica rocsanica buna as dori sa stiu daca sunt obligata la plata acestui impozit in anul 2009 tinand cont de faptul ca in perioada septembrie 2008- martie 2009 am avut ... (vezi toată discuția)
Scutiþi de plata impozitului pe locuinþã ralukdas ralukdas Bună seara Aş dori, vă rog, să mă lămuriţi într-o problemă. Anul trecut s-a izolat termic blocul în care locuiesc, costul lucrărilor fiind suportat ... (vezi toată discuția)