avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1061 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... SC sau PFA sau ce?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

SC sau PFA sau ce?

Buna ziua. Sunt angajata cu CIM la o scoala ca profesor. Acum vreau sa intru in lumea disingnului si vrea sa fac decoratiuni pentru diferite evenimente. Doresc , ca totul sa fie legal. Imi ajuta cineva, care este procedura legala?

Alte discuții în legătură

Confiscare bun personal (nu telefon ) in incinta scolii cimpeanr cimpeanr Buna ziua, va rog frumos sa ma lamuriti cu o problema. Am un baiat in clasa a VI-a care si-a dorit cadou de ziua lui o bratara de piele cu un cap de mort . A ... (vezi toată discuția)
Titularizare profesori mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine in urmatoare situatie. Sa luam urmatoarea situatie ipotetica: \"Ionescu este angajat ca profesor la o scoala ... (vezi toată discuția)
Contract perioada determinata - somaj dlgabriela dlgabriela Buna ziua. Am incheiat un contract de munca pe 1 an de zile. Daca dupa expirarea lui angajatorul doreste sa-mi mai prelungeasca contractul cu 1 an si eu refuz ... (vezi toată discuția)