avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contract prestari servicii contabile
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contract prestari servicii contabile

buna ziua.
am o societate infiintata in anul 1996, societate care are inregistrat la Reg. Com. si codul CAEN pentru prestari servicii contabilitate. Administratorul este absolvent de studii economice superioare dar nu este membru CECCAR. Pot incheia contract de prestari serv. contab. sau de consultanta contabila, eventual de consultanta in intocmirea declaratiilor ...cu un alt SRL? Acest SRL are o cifra de afaceri ce depaseste suma de 35.000 de euro.
daca sunt inregistrata cu acest cod CAEN nu il pot folosi caci nu sunt membru CECCAR?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. pfa - evidenta contabila Lazar Delia Lazar Delia as avea o intrebare ,daca sunt absolventa de studii economice superioare pot infiinta pfa si tine evidenta contabila la firmele cu cifra de afacerii sub 35.000 ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma contabilitate Costi1989 Costi1989 O firma cu cod CAEN 6920 cati angajati trebuie sa aiba?Cum ar arata organigrama? Care este modul de organizare şi conducere a contabilităţii şi ... (vezi toată discuția)
Pfa cod caen 6920 fara a fi membru ceccar GabitzaT GabitzaT Buna ziua, Am o intrebare pentru cultura mea generala. Cum pot semna bilantul pentru cateva societati micute , daca nu sunt angajatul lor si nici nu sunt ... (vezi toată discuția)