avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... refuz eliberare autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

refuz eliberare autorizatie

Vreau sa demolez un imobil casa de locuit,construit in anii30,si ma lovesc de o problema!Mergand la primarie pt a obtine autorizatia de demolare, mi s-a spus care sunt actele necesare iar printre acestea si CF,fara de care nu mi se poate elibera certificatul de urbanism si autorizatia de demolare[este ceea ce mi-a spus functionara respectiva].mentionez ca nu pot sa apelez la serviciile unui topograf in vederea intocmiriiCF pt ca in prezent am pe rol un dosar de granituire.nu se poate obtine autorizatia fara a avea CF?X-(Multumesc!
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 17:17, 30 Iunie 2009
Este adevarat, certificatul de urbanism se elibereaza doar in baza extrasului CF, acest act fiind necesar pentru a face dovada proprietatii ( pentru ca nu puteti demola o constructie care nu ar fi proprietatea dvs.) Dar daca aveti un proces de granitguire, in acel dosar nu a fost obligatoriu sa depuneti extras CF ?
Este obligatoriu depunerea unui extras de CF in vederea eliberarii certificatului de urbanism si apoi al autorizatiei, in conformitate cu legea nr.50/1991 privind autorizarea lucrarilor in constructii.
nu.pt k imobilul este din anul 1930 iar pana acum nu am facut CF
Ce se intampla in cazul in care peretii se surpa din cauza umezelii si a vechimii?
Peretilor le trebuie autorizatie sa cadă?
Peretii nu au nevoie de autorizatie, dvs. insa aveti !

Alte discuții în legătură

Consolidare casa veche Dora Iulia Dora Iulia Buna ziua, Am si eu mai multe intrebari si sper sa gasesc raspunsul in aceasta comunitate. Am o casa veche in Bucuresti aproximativ din anul 1960 din ... (vezi toată discuția)
Modificari in apartament lucian1956 lucian1956 Buna ziua, O persoana achizitioneaza un apartament. Contract de vanzare, totul este in regula. Dupa achizitionare, cumparatorul constata ca schita ... (vezi toată discuția)
Cadastru apartament cu modificari raduc30 raduc30 Buna ziua, am un apartament in care s-au facut modificari (desfiintare debara si un perete despartitor BCA), fara autorizatie. Acum vreau sa imi fac cadastrul ... (vezi toată discuția)