avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediu expirat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediu expirat

Buna ziua!

La 1 mai ne-a expirat sediul la o societate comerciala. Din motive obiective nu putem deocamdata sa-l prelungim. Stiu ca expirarea sediului e motiv de intrare in dizolvare sau lichidare (nu stiu exact procedura).

Intrebarea mea e exact cine dispune intrarea in dizolvare si in cat timp. Directorul de la Registrul Comertului primeste periodic situatii cu firmele care au sedii expirate? Si apoi ce se intampla? Dispune dizolvarea si se publica in Monitorul Oficial? Noi suntem cumva anuntati de toata aceasta procedura? Sau nu este necesara anuntarea noastra? Cam cand incepe procedura si cam cat dureaza?

Multumesc pentru lamuriri.

Alte discuții în legătură

Srl in insolventa, procedura angajat001 angajat001 Buna ziua, Vreau sa incep procedura de radiere sau insolventa a unui srl cu 4000 lei datorie si penalitati la stat, ce dureaza mai putin, radierea sau ... (vezi toată discuția)
Desfiintare s.r.l. AlinaLavinia AlinaLavinia Sunt medic stomatolog si am ales sa ma inregistrez ca S.R.L. Puteam alege Cabinet medical individual. Dar nu m-am sfatuit cu nimeni si am realizat ca avand ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate comerciala casanova casanova Poate fi dizolvata o societate comerciala prin hotarare judecatoreasca fara a mai parcurge pasii prin Registrul comertului ? (vezi toată discuția)