avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj dupa CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj dupa CCC

Buna ziua.

As dori sa stiu daca dupa concediul postanatal trebuie sa stau 6 luni la servici sau pot sa intru in somaj imediat dupa concediu?
Fima numai are angajati si numai functioneaza , chiar daca ea apara activa la ONRC.
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:03, 22 Mai 2015
Nu este obligatoriu sa stati 6 luni la locul de munca, puteti intra in somaj, desigur, cu atat mai mult cu cat societatea nu mai are activitate.
va multumesc!
Dar , patroana imi spune ca sunt obligata sa ma duc la munca cele 6 luni, si nu vrea sa imi dea catele necesare pt somaj.
ce trebuie sa fac pentru ca patronul sa imi dea actele pentru somaj?
sunt obligatorii adeverinetele de la el sau ppot sa imi iau adeverinta de venit si de la ITM?
Daca firma nu mai are angajati si nu mai functioneaza ii convine patroanei sa va plateasca 6 luni?

Alte discuții în legătură

Incetare concediu crestere copil ghiuream@yahoo.com ghiuream@yahoo.com De la firma mi s-a spus ca firma nu este inchisa ei doar si-au restrans activitatea si mi s-a spus ca dupa reluarea activitatii din concediu crestere copil am ... (vezi toată discuția)
Somaj pentru angajata intoarsa din concediul de cresterea copilului mari_ionescu mari_ionescu Buna ziua, Am o angajata care in data de 12 martie 2015 trebuie sa se intoarca la munca din concediul pentru cresterea copilului. Pot sa-i fac incetarea ... (vezi toată discuția)
Revenire din cic mirelahanganu mirelahanganu Buna ziua, Va rog sa mi spuneti ce se intampla in cazul in care la revenirea din CIC postul meu nu mai este disponibil ( este alta persoana angajata ). ... (vezi toată discuția)