avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Compensare taxa de prima inmatriculare cu timbrul de ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Compensare taxa de prima inmatriculare cu timbrul de mediu

Buna ziua
In 2011 am adus o masina din Cehia, am inmatriculat-o in Romania si am platit taxa de prima inmatriculare.
Am castigat prin proces recuperarea taxei, dar restituirea se face in mai multi ani, o suma fixa platita o data pe an, pana acum am primit 2 plati.
Anul acesta (mai 2015) am cumparat o masina second, inmatriculatata de la inceput in Romania, anul primei inmatriculari 2005, masina la care eutrebuie sa platesc timbrul de mediu.
Exista o modalitate ca statul sa compenseze suma ramasa nerecuperata din taxa de prima inmatriculare cu timbrul de mediu? Ce ar trebui sa fac?

Alte discuții în legătură

Am platit taxa de prima inmatriculare in 2011, la vanzarea masinii se mai plateste timbrul de mediu? stanley stanley In decembrie 2011 am inmatriculat masina platind taxa de mediu valabila la acel moment. Daca vand acum masina, cumparatorul va avea de platit timbrul de mediu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto pana la 15 martie Cornel73 Cornel73 Buna seara! Doresc sa cumpar o masina second hand care este inmatriculata in Romania anul trecut ( fara plata taxei de mediu, fiind scutita prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto n_roxxanne n_roxxanne Daca am platit taxa auto pentru prima inmatriculare a unei masini cumparata in Romania dar adusa de afara in luna iulie 2014 pot cere recuperarea ei?multumesc. (vezi toată discuția)