avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract legal intre persoane juridice
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract legal intre persoane juridice

SC X are de la primarie un teren inchiriat (acte in regula). Pe acel teren s-a construit o toneta (acte in regula). Dupa o perioada SC X vrea sa ofere pentur folosinta firmei SC Y acea toneta.

Intrebarea mea care este:
Poate SC X sa faca contract de comodat cu SC Y pentru acea toneta?

Ideea este ca acea toneta este proprietate personala, insa terenul de sub ea apartine Primariei (pentru care are contract de inchiriere).

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Contract comodat/contract inchiriere caprice caprice Este posibil ca o societate X sa dea printr-u ctr de comodat unei societati Y dreptul de folosinta/exploatare gratuita asupra unui teren(proprietate ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru firma de inchirieri auto Nikoletta001 Nikoletta001 Buna ziua, am si eu o nelamurile cu privire la contractul de comodat. Vreau sa stiu daca pot face contract de comodat cu masina proprie - de pe persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Abuz sau legalitate? Mihaela Tatiana Mihaela Tatiana Buna seara. As vrea sa va supun atentiei urmatoarea situatie si sper sa ma ajutati sa gasesc raspunsul corect. Firma X inchiriaza firmei Y un spatiu din ... (vezi toată discuția)