avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Subventii -cursuri prin fonduri europene
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Subventii -cursuri prin fonduri europene

Buna seara, cu respect va rog sa imi comunicati daca exista vreo solutie legala de a rezolva o problema cu care ne confruntam un grup de persoane care am urmat un curs pe fonduri europene si organizatorul dupa 6 luni de la terminare/absolvire ne plimba cu vorba fara sa ne dea certificatele de calificare precum si subventiile mentionate in contractele semnate intre parti (care si pe aceastea le cam face pierdute).

Va multumesc anticipat, o seara frumoasa!

Alte discuții în legătură

Cursuri finantate din fonduri europene carabetdoina carabetdoina Am intentia de a ma inscrie la un curs de resurse umane finantat din fonduri europene.Problema mea este urmatoarea: fiind somera am urmat si absolvit un curs ... (vezi toată discuția)
Modalitati de plata... numerar doar? carmeniuliana carmeniuliana Acum un an de zile, respectiv in iunie 2012 am facut un curs cu o durata de 9 luni de zile de calificare profesionala , Tehnician in activitati de posta, curs ... (vezi toată discuția)
Cursuri finantate din fonduri structurale europene gbrlcostache gbrlcostache Am facut un curs gratuit printr-o firma de formare profesionale din orasul meu.La inscriere ni s-a spus ca acest curs este gratis si la sf. lui ni se ... (vezi toată discuția)