avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Autorizatie constructie cort industrial depozitare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Autorizatie constructie cort industrial depozitare

buna ziua

As dori sa stiu daca trebuie autorizatie constructie de la primarie pentru amplasarea unui cort industrial pentru depozitare marfa

multumesc

Alte discuții în legătură

Depozit vata minerala Intermediar unic Intermediar unic Buna ziua, Va rog sa ma indrumati pt a afla ce demersuri trebuie sa fac pt a deschide punct de lucru pt depozitare vata minerala, ce autorizatii am nevoie si ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de autorizatie de constructie pt cort de nunti mobil roxanam79 roxanam79 buna ziua am montat un cort de nunti pe terenul meu proprietate dar fara CF DOAR AM UN ACT DE VANZARE CUMPARARE ,as dori sa stiu daca pt constructie cort am ... (vezi toată discuția)
Constructii provizorii , teren intravilan , linii inalta tensiune ariaint ariaint Buna ziua, Suntem firma si detinem un teren in sectorul 3 intravilan. Terenul este traversat de liniile de inalta tensiune de la CET Sud. Teoretic si ... (vezi toată discuția)