avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Fuziune societati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Fuziune societati

O societate tranzactionabila pe Rasdaq se afla in procedura de insolventa.Ea a hotarat delistarea de pe piata. Planul de reorganizare urmareste absorbtia acesteia prin fuziune cu o alta societate, dupa care va fi radiata si actiunile ei vor fi retrase de la Bursa.
Intrebari 1.actionarii vor fi rascumparati, sau actiunile lor se transfera la noua societate? 2.Cine numeste administratorul special in cazul insolventei? Va multumesc.
Ultima modificare: Marți, 2 Iunie 2015
sch, utilizator

Alte discuții în legătură

Efectele insolventa asupra actionarilor. sch sch O societate tranzactionabila pe Rasdaq se afla in procedura de reorganizare judiciara. Tranzactionarea a fost suspendata. Planului de reorganizare urmareste ... (vezi toată discuția)
Inchidere s.a. bog.dan bog.dan Buna seara, puteti sa imi spuneti cum se poate ca o societate listata pe RASDAQ sa fie transformata in societate de tip inchis ? Care sunt criteriile pentru ... (vezi toată discuția)
Pretul actiunilor sch sch O societate tranzactionabila pe Rasdaq decide delistarea si transformarea in societate inchisa. Unde poate fi gasit pretul per actiune stabilit in urma ... (vezi toată discuția)