avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Este corupere de minori?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Este corupere de minori?

O fata de 14 ani doreste sa isi inceapa viata sexuala, eu fiind primul ei partener. Am 17 ani. Avand in vedere ca am mesajele ei in care spune clar ca este de acord si ca isi doreste acest lucru, nu am vorbit nimic despre o eventuala casatorie, iar varul ei are si el multe mesaje in care aceasta ii spune ca doreste a-si incepe viata sexuala, exista vreo sansa sa fiu sanctionat penal pentru aceasta fapta?
Multumesc anticipat!
Pana impliniti 18 ani si fata mai multi ani decat 14 cititi despre acelasi subiect
aici
www.avocatnet.ro/content/for...
aici
aici
aici
aici
etc
Multumesc, totusi, nu scrie in niciunul dintre linkuri ce se intampla in cazul in care si eu sunt minor. In adresele specificate de dumneavoastra sunt cazuri cu baieti majori.
Se intampla acelasi lucru. Nu conteaza varsta baiatului ci a fetei.
Ultima modificare: Vineri, 5 Iunie 2015
Admin, administrator
Tatal ei este politist cu un grad destul de ridicat.... Nu cred ca ar merge partea cu eu fiind cel corupt, chiar daca am intretine relatiile sexuale pe baza insistentelor ei. "Better keep it in my pants" probabil e ce ar trebui sa fac acum, pentru a nu risca nimic.
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
jaxx1314, utilizator
Fapta nu se sancţionează dacă diferenţa de vârstă nu depăşeşte 3 ani.

Alte discuții în legătură

Santaj si corupere de minori eligirl1995 eligirl1995 Buna ziua, am fost indirect martora a unor evenimente foarte dificile in viata unui prieten. El major a intalnit o minora de 14 ani, care in cele din urma a ... (vezi toată discuția)
Copurere de minori? adrian 75 adrian 75 Buna ziua, Numele meu este Adrian si am un fiu care are o alta orientare sexuala, problema mea este ca fiul meu in varsta de 28 de anii a avut o relatie de 2 ... (vezi toată discuția)
Rog sa mi se dea mai multe detalii cu privire la.... Alexha Alexha Un amic de-al meu are o realatie ccu o fata care in prezent are varsta de 16 ani.Au fost impreuna cam un an,dupa care au avut o pauza si acum sunt din nou ... (vezi toată discuția)