avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... centura de siguranta in auto pentru copil sub 3 ani
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

centura de siguranta in auto pentru copil sub 3 ani

Buna seara.
Am un copil mic, de pana in 2 ani, care nu suporta sa stea in scaunelul special de masina. Devine foarte nervos si agitat din momentul in care il urc in auto.
Stiu ca exista o varianta legala de scutire purtare centura pentru adulti.
Unde pot gasi lista afectiunilor pentru scutire purtare centura in cazul copiilor?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Obligativitate scaun auto copii flaviuska flaviuska Am doi copii gemeni cu handicap grav tetrapareza spastica, nu isi tin capul si nu stau in fund, trebuiesc transportati cu masina peste tot prin tara la ... (vezi toată discuția)
Scaunul auto la copii anny2007us anny2007us Buna ziua, Sunt un pic confuza, in Noul Cod Rutier scrie ca este obligatoriu scaunul auto la copii cu varsta de pana la 3 ani, si totusi...copii cu o ... (vezi toată discuția)
Transportul copiilor in autoturisme BG BG Am 3 copii(o fetita de 4 ani si gemeni de un an) si nu sunt sigur daca solutia gasita pentru transportul acestora cu autoturismul personal este in regula. ... (vezi toată discuția)