avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... decizie de imputare pentru a returna indemnizatia de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

decizie de imputare pentru a returna indemnizatia de somaj

buna ziua,numele meu este Fofirca Georege ai am 25 de ani ,tatal meu in varsta de 57 de ani in anul 2013 ramanand fara loc de munca a depus dosarul pentru a obtine indemnizatia de somaj,acest dosar a fost aprobat iar decurs de un an el a aprimit aceasta indemnizatie de somaj,in data de 03.06.2015 am primit o decizie prin care este instiintat ca trebuie sa returneze acesti bani plus dobanzi si penalitati in val de 1400 adica in total suma de 6800 de lei,pentru ca spun ei in perioada cand a primit somaj a obtinut venituri,in acel an a incasat subventi pentru exploatarea pamatului ,nelamurirea mea este daca se iau in considerare aceste subventi date de UE pentru a.ti lucra si ingriji pamantul sau doare veniturile care sunt inregistrate la fisc ,venituri obtinute de pe aceste terenuri,mentionez ca aceste venituri sun de aprox.1500 de lei pe an si nu depasesc acel indicator social de referinta de 500 lei pe luna in afara de asta in acea perioada fratele meu era in intretinerea tatalui,acest lucru se ia in considerare?Acum as vrea sa stiu daca sunt bun de plata sau sa contest aceasta decizie ,as vrea sa angajez si un avocat bun care sa imi apere interesele in acest caz.Va multumesc mult si astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra.

Alte discuții în legătură

Recuperare costuri din executare silită vicamircea vicamircea În data de 03.06, secţia I-A civilă a Tribunalului Timiş a întocmit minuta Deciziei nr.580/A/03.06.2015 pronunţată în dosarul nr.19369/325/2014. Pe ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre indemnizatia de crestere a copilului Cristina_M84 Cristina_M84 Buna ziua! Am nevoie de lamuriri cu temeiul legal, daca se poate. Am nascut in luna iulie, iar la jumatatea lunii septembrie, cand mi s-a terminat concediul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si conventie civila jclaudia jclaudia Buna ziua, in 2015 am luat somaj in aprilie -decembrie si in lunile iulie, octombrie si decembrie sume de 100, 300 si respectiv 77 lei s-au obtinut aceste ... (vezi toată discuția)