avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... schimbarea destinatiei terenurilor agricole (arabil, ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

schimbarea destinatiei terenurilor agricole (arabil, fanete) in pasune inainte de 2010

Va rog sa-mi spune-ti in baza carei Legi (articol, alineat) se facea schimbarea destinatiei terenurilor agricole (arabil, fanete) in pasune inainte de 2010 pentru persoane juridice si fizice.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie teren agricol in pasune vasilescu40 vasilescu40 detin o suprafata de 8,5 ha din care 2,5 ha sunt pasune, restul este teren arabil (pe un deal unde a fost o tentativa esuata de cultura vita de vie si unde au ... (vezi toată discuția)
Shimbare categorie de folosinta raluca77 raluca77 Buna seara am un teren cu suprafata de 2500m dintre care jumatate parintii au pus vie pe el.La primarie este toata suprafata inregistrata cu vie.Eu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Un teren construibil poate redeveni agricol? helgapopa helgapopa Am cumparat mai demult un teren intravilan in Ilfov cu destinatie curti-constructii. Am obtinut certificat de urbanism pentru el, dar nu am construit nimic. ... (vezi toată discuția)