avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 154 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tendinţe în lumea creditării Daca am un SRL si doresc sa aduc marfa din Grecia ...
Discuție deschisă în Tendinţe în lumea creditării

Daca am un SRL si doresc sa aduc marfa din Grecia (ulei,masline,bere,etc) trebuiesc aprobari suplimentare de la autorităti (adica mai sunt unele produse cotingentate ?)

Intentionez sa deschid un mic market cu produse aduse din Grecia (pe modelul grecesc).Vin,bere,ulei,maslin,eventual branza Feta (ambalata) ,dulciuri,etc. Stiu ca taxe vamale nu se mai platesc ,insa am nevoie de alte aprobari de la autoritati ? In fond aduc marfa si apoi o vand ..

Alte discuții în legătură

Accize daliamih daliamih Buna seara.As dori sa stiu ce accize are uleiul de masline si ce taxe are,avand in vedere ca il cumperi de la producator cu 3 euro litrul(13,5lei)si pe ... (vezi toată discuția)
Acte necesare import produse alimentare Sorin09 Sorin09 Buna ziua, Vin la dumneavoastra cu o rugaminte. Intentionez sa import din Grecia produse alimentare (ulei de masline si masline), pentru a fi comercializate ... (vezi toată discuția)
Taxe vamale produse din grecia inna_4_u inna_4_u E vorba despre introducerea in tara(RO) din Grecia a: 200 l ulei de masline, 200 kg masline, 200 l vin, cat se plateste, cum se declara la vama? (care este ... (vezi toată discuția)