avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Catalogul Societatilor Comerciale din Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Catalogul Societatilor Comerciale din Romania

Stimati domni,

Numele meu este Vinatoru Mihai si as dori sa va aduc la cunostinta ca am indeput dezvoltarea unui Catalog al Societatilor Comerciale din Romania la adresa www.e-oferta.ro

Continutul este structurat pe categorii si publicarea prezentarii societatilor comerciale in Catalog este absolut GRATUITA.

In baza noastra de date s-au inregistrat in doar 2 saptamani de la lansare aprox. 250 de utilizatori. Va invit pe www.e-oferta.ro pentru a realiza impreuna o comunitate a oamenilor de afaceri din Romania in care cetatenii sa poata gasi cu usurinta furnizorii sau prestatorii de servicii de care au nevoie, adica pe dumneavoastra.

P.S. Sugestiile sau reclamatiile sunt foarte apreciate.

Alte discuții în legătură

Cetatean irakian vrea sa viziteze romania emma.krausse emma.krausse Buna seara Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea mea? De ce are nevoie un cetatean irakian pentru a vizita Romania (cateva ... (vezi toată discuția)
Din ianuarie 2012, imm-urile pot depune proiecte pentru dezvoltarea sistemelor de comert electronic si a altor solutii on-line pentru afaceri  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale anunta lansarea in data de 5 ianuarie 2012 a apelului de proiecte pentru operatiunea Operatiunea ... (vezi toată discuția)
Reclamatii furnizor telefonie Killuminati Killuminati Salutare - Ma numesc Mihai si sunt client furnizor 2 de vreo 11 ani. Acum vreo 2 ani am prelungit perioada contractuala si am luat un nou telefon la ... (vezi toată discuția)