avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitii de la magazine online din UE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitii de la magazine online din UE

Buna ziua. As vrea sa infiintez un magazin online, unde o parte din produse ar fi aduse de la magazine online din UE, din Marea Britanie mai ales. Problema mea ar fi ca nu vad optiunea de a face o comanda pe persoana juridica. Pot face o comanda pe persoana fizica, revanzand apoi produsele respective in Romania pe firma? Este posibil asa ceva?

Multumesc,
Alexandru

Alte discuții în legătură

Srl sau i.i. in cazul incare doresc sa desfasor mai multe activitati cu diferite coduri caen Conrad Conrad Buna ziua, am tot analizat diferentele dintre cele doua forma de organizare srl si i.i insa nici acum nu imi este foarte clara situatia asa ca am sa o expun ... (vezi toată discuția)
Cantitate comerciala.vama Buburuze Buburuze Buna seara! Imi puteti spune,va rog,ce inseamna cantitate comerciala la niste produse comandate pe internet?Am comandat de pe un site din afara UE niste ... (vezi toată discuția)
Magazin online markomarius1 markomarius1 Buna seara, M-ar interesa si pe mine niste detalii, cu privire la o activitate pe internet: -doresc sa creez un magazin online de vanzari (comert ... (vezi toată discuția)