avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Atelier creatie vestimentara si magazin online
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Atelier creatie vestimentara si magazin online

Buna ziua!
As dori sa stiu ce pasi trebuie sa urmez pentru infiintarea unui atelier de creatie vestimentara si de bijuterii al carui scop final este comercializarea produselor online. Iar daca pe viitor voi dori sa ma extind si intr-un magazin fizic, ce modificari ar fi necesare?
De asemenea, este necesar sa detin vreo diploma in domeniul artistic? Absolvirea unui liceu cu profil arta ar fi suficient?

Alte discuții în legătură

Vreau sa imi deschid un magazin online Liliana Calciu Liliana Calciu Buna ziua, Vreau sa imi deschid un magazin online in care sa comercializez genti, tricouri, rochite si lumanari de botez pictate de mine.In plus as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Diploma/atestat pfa mvstancu mvstancu Bună ziua, Doresc înființarea unui PFA pentru a vinde legal bijuterii handmade confecționate de mine (brățări împletite, brățări din mărgele, ... (vezi toată discuția)
Bună! doresc să înființez un pfa în care să vând în spațiul ... AndreeaVs AndreeaVs Bună! Doresc să înființez un PFA în care să vând în spațiul online creații artistice sub formă digitală şi printată precum picturi, desene atât ... (vezi toată discuția)