avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodie comuna fara program prestabilit de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodie comuna fara program prestabilit de vizitare

din 8 decembrie exita o hotarare prin care custodia asupra minorului este comuna insa nu mi s-a acordat si un drept de vizita.
are dreptul fosta sotie sa imi interzica orice fel de contact cu minorul? nu vrea sa ma lase sa il vad sa vb cu el la tel etc.
pot folosi mesajele primite de la aceasta ca proba in instanta?
de asemenea tin sa mentionez ca am redeskis proces de reincredintare , as putea face o ordobnata prezidentiala in aces caz , mentionez ca mama nu a ven la minor in utimele luni dec de 2 ori el aflanduse de doar 2 zile la aceasta ptr ca in momentul in care a vazut ca am redeskis proces sa dus fuguta la executor dar la baiat a uitat sa ajunga. pot deskide si o ordonanat prezidentiala ptr minor pe parcursul procesului , ebventual makar un program de vizitare provizoriu ? orice alta sugestie este mai mult decat binevenita si apreciata. multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iunie 2015
gi-jane2, moderator
Nu vi s-a acordat program de vizita intrucat nu ati solicitat in cerere.Daca ati redeschis proces inseamna ca va puteti folosi de orice probe le considerati dvs. ca fiind utile. Ramane ca instanta sa judece pe baza probelor depuse de dvs. la dosar, inclusiv proba cu martori.
Buna ziua. Puteti stabili programul de relatii personale cu minorul si la mediere, de comun acord cu mama. Daca ajungeti la o intelegere, Acordul de Mediere il depuneti la instanta pentru verificare si consfintire. Nu este judecata, nu sunt termene, puteti obtine decizia intre 7-90 zile in functie de incarcarea instantei respective. Medierea este o ocazie sa va repuneti relatia dintre dvs si mama pe alte baze, adica acelea de colaborare, cel putin pana cand copilul devine major.
pana la stabilirea unu program concret de vizita eu ca taata nu am dreptul sa imi vad copilul, nu stiu legea dar din moment ce suntem 2 custozi ai copilului fara un program de vizita prestabilit nu inseamna ca nu am dreptul sa imi vad copilul, nu e vb de custodie unica .
are mama dreptul legal sami interzica sa vb cu baiatul atat fata in fata cat si makar 5 minute la telefon?
Aveti dreptul dar mama va interzice si trebuie proces.
Trebuia sa cereti la procesul vechi.
Daca aveati avocat angajat aveati si program de vizita.
Daca aveati avocat angajat aveati si program de vizita.

am avut avocat angajat, insa in mom in care am aflat eu ca trebia sa cer si program din alte surse deat propria avocata si am intrebat dc nu a cerut daca poate cere in acel moment al procesului mi-a rasp ca nu i-am spus sa o faca .
este foarte ciudat , in opinia mea cum uni avocati trebuie sai invete clientul ce au de facu si nu invers.
Intrebarea mea este daca in momentuul asa pot introduce o actiune de ordonanta prezidentiala pentru baietel?
Ultima modificare: Duminică, 21 Iunie 2015
tzapone, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna seara - program de vizita minor iosifclaudiu27 iosifclaudiu27 daca puteti sa ma ajutati cu niste sfaturi va rog.. am un baietel de 2 ani si de 6 luni nu mai sunt cu mama lui ne`am desp din cauza n motive.. nu imi mai da ... (vezi toată discuția)
Stabilire drept de vizita cool123 cool123 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o chestiune si anume: cuplu care a trait in concubinaj cu un copil s-au despartit, mama a plecat de la domiciliul conjugal ... (vezi toată discuția)
Drepturi parintesti, obtinere flory89 flory89 Buna ziua am o fetita de 6 ani,sunt despartita de tatal ei de 3 ani ,nu am fost casatoriti, iar el are custodia copilului doar pt ca ii poarta numele nu am ... (vezi toată discuția)