avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Dezvoltare imobiliara
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Dezvoltare imobiliara

Doresc sa constitui un SRL-D. Ceea ce va face acest SRL este sa achizitioneze un teren, sa construiasca o casa (in baza unui contract de prestari servicii cu o firma de constructii) si ulterior sa vanda casa + terenul.
Ce coduri CAEN sunt potrivite pentru acest lucru?
Eu am identificat 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliara, care nu are nicio valabilitate fara autorizarea 6810 - Cumpararea si vanzarea de bunuri imobiliare proprii..asta in viziunea mea. Aveti alte pareri in sensul asta?
Problema e ca 6810 e activitate interzisa in cadrul unui SRL-D...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Dezvoltatorii imobiliari beneficiaza de salarizarea in constructii? CusDorin CusDorin Buna ziua as vrea sa stiu daca as infiinta o firma de dezvoltare imobiliara (construiesc si vand case fara a avea angajati proprii care sa construiasca ... (vezi toată discuția)
Caen-explicatii cristian.ghinet cristian.ghinet Explicatiile din codul CAEN sunt cu caracter obligatoriu si exact? Multumesc! (vezi toată discuția)
Vanzare apartamente amenajate/mobilate Mihai_11 Mihai_11 Buna ziua, In calitate de persoana fizica,daca cumpar si amenajez/mobilez x apartamente pe an in scopul revanzarii cu profit,trebuie sa declar si sa platesc ... (vezi toată discuția)