avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Control DSP PFA bona
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Control DSP PFA bona

Buna dimineata.
Am infiintat pfa pentru desfasurarea activitatii de bona, cod caen 8891 activitati de ingrijire zilnica copii. Din ce am citit, legea imi da voie sa am grija de 4 copii la domiciliul propriu. Imi trebuie aviz de la DSP in conditiile in care eu desfasor activitatea acasa la mine cu contract de prestari servicii cu parintii? In ce conditii poate DSP ul sa vina in control?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
After school si gradinita- alte activitati de asistenta sociala fara cazare andreigabriel andreigabriel buna ziua, spuneti-mi si mie va rog frumos, daca vreau sa deschid o gradinita si un after school, activitatile ce se vor desfasura ar putea sa fie incluse ... (vezi toată discuția)
Documente after school ContSters107363 ContSters107363 buna seara. va rog mult sa imi spuneti si mie care sunt pasii necesari si mai ales documentele cerute de legislatia in vigoare pentru deschiderea unui after ... (vezi toată discuția)