avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SPOR SALARIAL TAIAT LA INTOARCERE DIN CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SPOR SALARIAL TAIAT LA INTOARCERE DIN CCC

Buna ziua!
Am beneficiat de concediu de crestere si ingrijire copil si am revenit la locul de munca mai devreme decit data finala a CCC. Angajatorul m-a reprimit dar in prima zi de munca a dispus prin decizie anularea sporului de viza CFP pe motiv ca angajeaza alta persoana care v-a prelua acest spor. Prin urmare venitul meu salarial a fost diminuat. Este legal? Mentionez ca ocup functia de contabil sef iar persoana desemnata sa exercite viza CFP este angajata pe post de economist. Va rog sa-mi dati un sfat si ajutor in aceasta problema!
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Delegare atributii + spor + .... oanaportar oanaportar Bună dimineaţa ! Este un caz mai dificil. Vă rog din tot sufletul să mă ajutaţi cum trebuie să se procedeze. Contabilul şef al instituţiei ... (vezi toată discuția)
Angajatul poate refuza atribuțiile ? oanaportar oanaportar Bună dimineața ! Vă rugăm frumos să ne ajutați cu câteva răspunsuri cu privire la următoarea situație: - angajatul de la Resurse Umane pune viza ... (vezi toată discuția)
Ce salariat poate exercita control cfp ? in ce consta ? oanaportar oanaportar Institutie publica. In institutia noastra, controlul CFP este exercitat de un economist. In lipsa acestuia, ii tine locul contabilul sef. Directorul ... (vezi toată discuția)