avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen apel

Va rog respectuos sa imi raspundeti ,initial pe data de 28 sept se afisase la Curtea De Apel ca urmeaza a se judeca apelul la sentinta ,ulterior s a afisat alta data,aceasta semnifica faptul ca s-a schimbat data la care se judeca apelul,ca vad ca scrie ,termen intermediar,sau se judeca starea de mentinere in arest??mai exact care sunt sansele ca inculpatul sa fie eliberat din arest intrucat i s a dat o condamnare cu executare dar nu este definitiva intru cat urmeaza a se judeca apelul,cand se va judeca acesta i se desemneaza avocat din oficiu daca nu are?

data 28.09.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C.7ap
Tip solutie: Termen intermediar
Solutia pe scurt:
Document:

14.07.2015
Ora estimata: 09:00
Complet: C.7ap
Tip solutie:
Solutia pe scurt:
Document:
.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iulie 2015
rosica, utilizator

Alte discuții în legătură

Ce inseamna urmatoarea decizie? mulțumesc ! pentru săvârşirea ... Alex Bucur Alex Bucur Ce inseamna urmatoarea decizie? Mulțumesc ! pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, prevăzută de art. ... (vezi toată discuția)
Este normal ca instanta sa amane pronuntarea de 4 ori? wolfnight333 wolfnight333 Ma numesc marian am un proces cu flanco si sa amanat de 4 ori pronuntarea este un proces civil e normal asa ceva?X-(X-( (vezi toată discuția)
Preschimbare termen kristina33 kristina33 Buna seara, Am o nelamurire in privinta la ceea ce apare pe portalul judecatoriei.Astazi am depus o cerere de preschimbare a termenului pentru eliberare ... (vezi toată discuția)