avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Infractiune - distrugere cuib randunele
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Infractiune - distrugere cuib randunele

presedintele asociatiei de proprietari a distrus cuiburile de randunele ucigand puii care se aflau in ele, acestea fiind construite in coltul tavanului deasupra usii uscatoriei unde se tin sedintele com. ex. al asociatiei de proprietari sub terasa blocului, randunelele intra pe deasupra in spatiul luminatorului dintre cele 2 scari ale blocului si au facut cuiburi care dainuie de ani de zile fle apr in fiecare vara daar noul presedinte le-a daramat cu cruzime aruncand puii pe topogan inca vii.
X-( un nenorocit!
Randunelele aduc noroc, dar un jaf de om nu stie asta.
Mai bine nu scriati aici. Mi-ati stricat ziua! :(
Intradevar este o situatie dureroasa,pentru aceia care indragesc randunelele dar care denota limitele presedintelui de asociatie
Am postat mesajul pe forumul "probleme serioase cu dreptul..."dar a fost redirectionat pe acest forum. Fapta comisa poate fi considerata de natura penala, este intrebarea pe care o adresez avocatnet ? Cum poate fi tras la raspundere autorul ? Randunelele si-au faurit cuiburile acolo cu multi ani in urma si nu locueisc decat vara cand isi hranesc puii.
Incercati o plangere la politie dar e greu de zis ce va iesi.
Daca aveau cuibul in interiorul scarii e complicat cumva...

Oricum, dreptul de a ucide randunele nu are...
Vedeti ce faceti la politie si mai reveniti pe forum.
Ați contactat o asociație pentru protecția animalelor?
Sincer, chiar mă gândeam dacă există o asociație pentru protecția păsărilor sălbatice care trăiesc prin orașe.

Alte discuții în legătură

Cum sa scapam de oamenii care fura animalul de companie pentru recompensa?( sau din alt motiv) Simonsez Simonsez am un nou catel si am intrat in careva zi pe un forum de iubitori de animale sa vad una-alta despre ce-mi trebuie pentru companion. in fine... era acolo un ... (vezi toată discuția)
Instigare la otravirea animalalelor de pe strazi sierra sierra Nu stiu daca postez in forumul potrivit dar poate ma ajutati cu niste lamuriri. Exista site-uri romanesti unde autorii publica articole in care indeamna ... (vezi toată discuția)
Masacrarea animalelor. unde ma adresez impotriva celor violenti cu animalele? RamonaT85 RamonaT85 Buna ziua!! as dori sa va intreb cui trebuie sa ma adresez cu privire la ce se intampla in ultimele zile in Romania?? As dori sa fac o reclamatie vis-a-vis de ... (vezi toată discuția)