avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vreau sa stiu daca beneficiez de recalcularea pensiei
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vreau sa stiu daca beneficiez de recalcularea pensiei

vrea sa stiu daca ,,cu noua lege a grupei 1 si 2,de munca,,daca beneficiez de recalculere la pensi,,am lucrat 21 de ani in mina,si pe decizia de pensie nu a fost trecuta nici o zi de grupa 1 de munca,,mi sa zis ca nu beneficiem de recalculare deoarece am fost trecuti la grupa speciala,,va multumesc foarte mult ,si voi spera ca imi veti raspunde si mie,,,,multe multumiri
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:52, 20 Ianuarie 2018
Daca stagiul complet de cotizare este de 20 de ani,nu puteti beneficia de alta majorare de punctaj.
nu stiu ca a fost stadiu de cotizare,,pe decizia de pensie scrie ca am cotizat 35 de ani si 7 luni..
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util

Precizati, luna si anul deschideri drepturilor.
m-am angajat la mina in 1985 luna iunie si am iesit la pensie in anul 2005 in luna iunie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveti stagiul complet de 20 de ani, atunci intrati in aceasta recalculare, dar decizia de recalculare va fi pe minus, datorita faptului ca la stabilirea punctajului mediu anual se va utiliza un stagiu complet de 30 de ani.

Alte discuții în legătură

Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa i de munca cristi86 cristi86 Daca tatal meu a iesit la pensie un noiembrie 2010 avand 29 de ani lucrati in grupa I de munca,cum pot stii daca a beneficiat de punctaj suplimentar,precizez ... (vezi toată discuția)
Calculul punctului de pensie gr1 recalculat josefvernes josefvernes M-ar interesa cu cât se împarte suma punctelor obţinute la ieşirea la pensie, pentru perioadele lucrate ca pensionar,respectiv la adaugarea punctelor ... (vezi toată discuția)
Punctajul suplimentar pentru activitatea lucrata in grupa de munca - miner Cristian2000 Cristian2000 buna ziua sunt un pensionar iesit la pensie pe 21 03 2001 grupa 1 mina cu un stagiu de cotizare de 39 ani 7 luni as dori sa stiu daca beneficiez de ... (vezi toată discuția)