avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare asistent social
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare asistent social

Bună ziua,

Aş avea câteva nelămuriri legate de salarizarea unui asistent social din cadrul unei Fundaţii de utilitate publică (adică plătită de primăria X):
- se acordă spor de vechime şi cum trebuie introdus acesta în salariul de bază, din câte am înţeles sporurile aşa zise de periculozitate nu se mai acordă deşi noi lucărm ca şi asistenţi sociali cu oameni bolnavi de TBC, demenţă, schizofrenie etc.
- studiile la zi se pun ca şi vechime în muncă?, dacă da ce se întâmplă în situaţia în care ai lucrat în timpul facultăţii şi ai făcut studii la zi care din cele două se iau ca vechime?
- când îţi iei concediu de odihnă primeşti bani în plus la salariu?
- din câte ştiu nu este normal să existe două ştate de plată, adică spre ex o colegă care şi-a luat concediu a semnat pe un ştat de plată care apărea suma să-i spunem "normală", şi i s-a mai dat un ştat de plată în care la suma normală apărea cu 200 de lei în plus. Menţionez că pentru luna în care apar aceste ştate de plată colega şi -a luat concediu o săptămână dacă nu mă înşel?
- Legea 185/2015 publicat în monitorul oficial la data de 3 iulie 2015, vine cu modificarea că asistenţii sociali beneficiază de o majorare brută de cel puţin 1200 brut pe an, cum se introduce aceasta la salariul de bază, care sunt paşii de urmat şi dacă modificare se face din REVISAL.
Menţionez încă o dată că tot ce am scris mai sus este legat de o fundaţie de utilitate publică plătită de primărie.

O zi bună şi mulţumesc tuturor care pot să-mi ofere un răspuns legat de cele menţionate mai sus.

Alte discuții în legătură

Act aditional gluten gluten ORDONANTA DE URGENTA nr. 70 din 4 noiembrie 2014 ART. 1 (2) Prevederile alin. (1) se aplica personalului din cadrul sistemului public sanitar, inclusiv ... (vezi toată discuția)
Secretar comuna spor 25% asistenta sociala comuna2007 comuna2007 Sunt secretar comuna, am primit spor asistenta sociala 25%, incepand cu luna decembrie 2015, dar in urma neavizarii unor dispozitii care erau in afara legii, ... (vezi toată discuția)
Majorare salariul cu 25 % Trif-Simona-Magdalena Trif-Simona-Magdalena Sunt inspector in cadrul Compartimentului de asistenta sociala al unei Primarii la nivel de comuna. Intrebarea mea este daca pot beneficia de majorarea ... (vezi toată discuția)