avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Nu pricep şi pace
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Nu pricep şi pace

Înţeleg că aţi revenit la normal, ca majoritatea de pe planetă, adică important este banul. În primul rând observ că avocaţii folosesc datele cunoscute din cărţi scrise de alţii. Altfel nu îmi explic de ce această saţietate de a cere bani pe un abonament lunar. Şi nici nu există opţiunea să alegi dacă eşti firmă sau nu. De ce aş da eu un simplu cetăţean, doar curios, nişte bani aiurea?! Atunci când creierul meu îmi spune că există internet, wow chiar sunt pe el acum, şi pot afla cu ajutorul lui Gogu(sic) tot ce vreau şi tot ce am visat, procedura voastră de a face abonamente este complet nefezabilă. Înţelegeam dacă aveaţi un contract cu firmele de telefonie mobilă, şi dacă cineva era interesat de o lege anumită, să dea click pe un link la voi pe pagină care să-l dirijeze pe pagina de plată prin SMS. Adică trimite un SMS cu costul de X euro, depinzând de importanţa legii, şi face download la legea respectivă, sau poate intra în direct cu un avocat de la voi, la fel contra cost. Să spunem 10 euro ca să pot vorbi cu un avocat în direct maxim 40 de minute. Aceşti avocaţi pot fi din grupul dvs, care aderă la acest program de consultaţii verbale directe. Aşa că de la 1 august am înţeles că nu voi mai primi alerte pe e-mail. Nici o problemă că sunt alte site-uri care stau la cotitură să facă ele asta. Baftă, şi multe succesuri fără eşece(sic) în activitatea dvs.
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
pianistul, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:26, 3 August 2015
Nu inteleg la ce va referiti dar 10 euro ca sa vorbiti cu un avocat e pomana.

E adevarat ca pe internet puteti gasi orice.
Eu pe internet rar am gasit ce caut.
E adevarat insa ca ce caut eu nici in carti nu scrie...
Despre acest subiect este vorba
www.avocatnet.ro/content/for...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,

In link-ul oferit de freeelis mai sus am explicat exact ideea cu abonamentul. Dincolo de asta, insa, as vrea sa mai stabilim un lucru cat se poate de clar.

Nimeni nu va cere abonament sa cititi siteul, sa folositi forumul, sa ne urmariti pe facebook. Toate aceste lucruri sunt si vor fi in continuare gratuite. Eu nu inteleg si pace de ce vi se pare strigator la cer ca niste oameni care-si ofera gratuit munca altor oameni n-au dreptul sa castige ceva de pe urma activitatii lor. Cred ca am fost mai mult decat decenti in a ne respecta blazonul de site care traduce legislatia. Am investit enorm in dezvoltarea unui centru de informatii care, daca ar fi fost facut de stat, ar fi costat zeci de milioane de euro. Noi am investit banii nostri si bani atrasi din greu de la alti oameni. Nu avem dreptul sa castigam ceva? De ce? Ne-ati castigat la ruleta?

In privinta ideii cu discutia cu un avocat, iar nu inteleg ceva. E gratuit. Puteti pune o intrebare in forum si vi se va raspunde. Dar sa asteptati ca toti consultantii din forum sa faca mai departe, gratuit, tot ce vreti dvs mi se pare strigator la cer. Oamenii aceia din ce traiesc? I-ati castigat si pe ei la ruleta?

Cred ca Romania are nevoie de respect. Respect pentru oamenii care-si fac munca, zi de zi, oricat de oribile si impracticabile ar fi caile societatii romanesti. Daca ne respectam unii pe altii, acceptam ca, atata vreme cat castigam impreuna, avem sanse sa mergem inainte.

Imi spunea cineva ca la noi negocierea inseamna "eu castig, tu pierzi". Nu cred ca e o mentalitate generalizata, cred doar ca oamenii sunt obisnuiti sa nu se gandeasca si la celalalt atunci cand isi doresc lucruri.

Am ajutat, pana acum, 4 din 5 romani sa navigheze prin labirintul legislatiei din Romania. Prin articolele noastre, prin platforma de forum pe care am pus-o la dispozitia marelui public. Ne dorim sa lansam platforme similare pentru romanii din Spania si Italia. Pe acelasi calapod ca AvocatNet.ro. Gratuite in pare parte si cu anumite servicii a caror intretinere inseamna bani. Ne dorim sa facem continut din ce in ce mai bun, sa avem posibilitatea sa ajutam romanii sa inteleaga legislatia si mai bine. Ne dorim sa ajutam. Dar, pentru asta, avem nevoie sa intelegeti ca nu putem functiona pe nasturi.

Am gasit deci o solutie prin care sa ne finantam activitatea fara sa mai sufocam continutul cu reclama. Sa va fie bine si dvs si altora, printre altele. Dar si noua.

Daca facand asta ne transformam in oameni rai ei bine, atunci ne asumam asta. Credem ca in noianul de bine pe care l-am facut pana acum, in lumina sacrificiilor nestiute de nimeni pe care ni le-am asumat, e greu sa fim oameni rai. Si inclin sa cred ca, mai degraba, suntem intelesi gresit de oamenii care nu-si pun, cu adevarat, problema sa inteleaga si punctul altora de vedere.

Esti cea ce vezi, zic tibetanii. Si eu cred asta. :bow:
Alin Popescu a scris:
...Si inclin sa cred ca, mai degraba, suntem intelesi gresit...


Nu trebuie sa va suparati pe utilizatori chiar daca limbajul nu este cel adecvat.
Asta e punctul nevralgic al Avocatnet.ro: Comunicarea.
Compartimentele de Marketing si PR nu au gasit inca un limbaj accesibil tuturor.
Nu toata lumea pricepe termenii si expresiile folosite.

Nu este vorba de lipsa de respect ci doar de neintelegerea textului.
Un text mai scurt si mai simplu nu ar fi dus la aceste discutii.

Am fost si eu intrebat de useri ce inseamna acest abonament si daca sunt obligati sa il faca.
Le-am raspuns simplu: intrebarile si raspunsuri sunt gratuite ca si pana acum.
Altii m-au intrebat de ce sa plateasca pentru a citi un act normativ cand exista destule alte site-uri gratuite unde au acces la toate actele normative.
Aici nu am stiut ce a raspund.
Deci nici eu nu prea am inteles bine, am nelamuriri.

Nu dvs. trebuie sa lamuriti aceste probleme cu utilizatorii ci acei colegi ai dvs. care au aceasta sarcina.
Pe ei ii rog si eu sa fi mai receptivi si sa observe mai repede orice tensiune apare in relatia cu beneficiarii produselor dvs.
Beneficiarii nu trebuie certati ci lamuriti cu calm si profesionalism.

Mult spor in tot ce faceti!
Avocatnet.ro are multe puncte nevralgice. La comunicare, nu stiu ce sa zic. Nu de alta, dar exemplul dat de dvs, cand n-ati stiut ce sa raspundeti, e destul de elocvent. Puteati intreba un administrator si puteati afla raspunsul. Asa, ati preferat sa ramaneti la punctul "n-am inteles". Pentru un om obisnuit, e de inteles. Pentru un moderator, hmm, parca e putin cam ciudat, nu?

Cred ca e imposibil sa comunici in asa fel incat toata lumea sa inteleaga tot din prima. Mai cred insa si ca, daca ne place sa ne consideram o echipa, e bine sa ne si comportam ca atare.

Ca sa iau toate dilemele dvs si sa ramana consemnat aici ca ati primit raspuns, hai sa vedem raspunsurile, deci:

1. NImeni nu e obligat sa faca niciun abonament. Cine vrea, face, cine nu, nu.

2. De ce sa plateasca cineva pentru a citi un act normativ? Din nou, raspunsul e acelasi. Nu e obligat nimeni sa plateasca. De fapt, nu e obligat nimeni sa acceseze AvocatNet.ro ca sa citeasca informatie. Cu toate astea, multi oameni o fac. Stiti de ce? Pentru ca articolele noastre, scrise de o redactie solida si pregatita, au devenit un soi de instrument de lucru pentru multe companii si multi consultanti. Oamenii prefera sa ne citeasca pe noi si nu altceva pentru ca aici gasesc informatie reala si nu stiri legislative tabloidizate. Tocmai de asta vorbeam, mai sus, de respect. Daca va referiti la SuperLege in comentariul dvs, atunci SuperLege e mai mult decat o baza de legi. De fapt, legislatia e cea mai subtire parte a ei. Avem acolo analize complexe pe cazuri importante din viata unei companii, fise de post si modele de contracte si multe altele.

De ce ar trebui cineva sa plateasca? Pentru beneficiile pe care le aduce serviciul. Daca acel cineva nu are nevoie de beneficiile in cauza, atunci bineinteles ca nu trebuie sa plateasca. Poate citi singur legi de pe net si le poate intelege singur. Nu e nicio problema.

Acei colegi despre care vorbiti dvs, intinsi ca guma de mestecat pentru au multe de facut, sunt primii beneficiari ai noilor abonamente pe care le-am creat. Cu acele abonamente, ei vor avea un departament de comunicare ;), vor putea cere unor designeri sa le aranjeze lumea avocatnet.ro mai bine, vor putea apela la mult mai multi programatori sa rezolve cat mai repede problemele aparute in site si tot asa.

In concluzie, o rugaminte. Data viitoare cand aveti nelamuriri, scrieti-mi, domule, un mesaj privat sau un mail. Aveti mailul meu. Sigur il aveti :yes: . Scrieti-mi mesaj sau mail si va explic orice e de explicat. Stiti bine ca va raspund in cel mai scurt timp. Am avut ani buni in care am comunicat lunar si nu cred ca ati uitat episoadele in cauza :acute:

Altfel, sa auzim de bine. Multa sanatate in continuare.
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2015
Alin Popescu, administrator

Alte discuții în legătură

Abonament online abuziv pe site de matrimoniale Mihaisbd Mihaisbd Buna ziua! Am o mica problema. Am facut un cont pe un site asemanator celor de matrimoniale si am ales cont premium in valoare de 10 euro. Am incercat sa sterg ... (vezi toată discuția)
Avertizare?! tomasso tomasso Am constatat ca am contul suspendat,care e motivul ? Intrebarea mea e marcata cu bulina verde nu inteleg semnificatia.Am primit un mail din care nu am inteles ... (vezi toată discuția)
Jignire pe forum - ce pot sa fac? Costica33 Costica33 Sunt membru al unui forum ca acesta aici. Un user pe care nu-l cunosc, intr-o discutie, a devenit foarte agresiv si m-a jignit in scris. Am gasit pe internet ... (vezi toată discuția)