Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, oprind astfel si alimentarea centralei termice. Am inteles ca trebuie sa iau legatura cu o firma specializata pentru remedierea defectiunii, si spre marea mea mirare, acum am de platit reparatia 160 ron si desigilarea 240 ron. Consider ca este un abuz urias avand in vedere ca sigiliul nu era necesar, decat la alimentarea aragazului.
considerati ca ati scapat ca prin urechile acului de o amenda , si va schimbati parerea despre gaze si trecetii pe godin cu lemne.
intrebare: garantia bunei executii + certificat ISCIR exista?
cred ca nu .
daca ar fi existat , nu ar fi fost nici o problema.
aragazul si centrala nu intra in discutie , ele au garantie de la producator.
ZarazaProfi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Din cate observ, dvs acuzati inainte de a sti exact desprece este vorba si nu v-am cerut sa va pronuntati in legatura cu alegerile mele. Sunteti salariat al societatii respective?
Toate lucrarile au fost facute de aceeasi firma si exista toate documentele.
Imi doream un sfat nu sa discut in contradictoriu.
daca ar fi existat verificarea tehnica (acel ISCIR valabil) , nu aveau(angajatii de la gaze) motiv sa puna sigil pe retea.
nu acuz pe nimeni , dar asa este regula. si ma indoiesc ca domnii de la gaze ar gresi.
P.S.-nu lucrez la gaze.
Sigiliu engie
marian camelia
Sau schimbat contoarele de gaze iar un sigiliu din plumb nu are un marcaj specific ,spun ei.Acum sunt suspecta de furt...cum dumnezeu pot eu, sa demonstrez ca ... (vezi toată discuția)