avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Sigiliu pe contorul de gaze
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Sigiliu pe contorul de gaze

Pentru ca am simtit miros de gaze, am chemat firma cu care am contract si dupa ce a constatat o defectiune a racordului la aragaz, mi-a pus sigiliu pe contor, oprind astfel si alimentarea centralei termice. Am inteles ca trebuie sa iau legatura cu o firma specializata pentru remedierea defectiunii, si spre marea mea mirare, acum am de platit reparatia 160 ron si desigilarea 240 ron. Consider ca este un abuz urias avand in vedere ca sigiliul nu era necesar, decat la alimentarea aragazului.
Cel mai recent răspuns: Covaci emil , utilizator 12:06, 16 Septembrie 2020
nu este nici un abuz. s-a procedat corect si tehnic si legal .
Ce are centrala cu aragazul? Tehnic vorbind.
considerati ca ati scapat ca prin urechile acului de o amenda , si va schimbati parerea despre gaze si trecetii pe godin cu lemne.

intrebare: garantia bunei executii + certificat ISCIR exista?
cred ca nu .
daca ar fi existat , nu ar fi fost nici o problema.
aragazul si centrala nu intra in discutie , ele au garantie de la producator.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cate observ, dvs acuzati inainte de a sti exact desprece este vorba si nu v-am cerut sa va pronuntati in legatura cu alegerile mele. Sunteti salariat al societatii respective?
Toate lucrarile au fost facute de aceeasi firma si exista toate documentele.
Imi doream un sfat nu sa discut in contradictoriu.
daca ar fi existat verificarea tehnica (acel ISCIR valabil) , nu aveau(angajatii de la gaze) motiv sa puna sigil pe retea.
nu acuz pe nimeni , dar asa este regula. si ma indoiesc ca domnii de la gaze ar gresi.
P.S.-nu lucrez la gaze.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit ... irinoaia irinoaia Buna ziua! Avem urmatoarea situatie la bloc care nu s-a mai intalnit pana acum in cadrul asociatiei.A fost primit un e-mail din partea unui proprietar o fisa ... (vezi toată discuția)
Sigiliu engie marian camelia marian camelia Sau schimbat contoarele de gaze iar un sigiliu din plumb nu are un marcaj specific ,spun ei.Acum sunt suspecta de furt...cum dumnezeu pot eu, sa demonstrez ca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu dezvoltatorul ADINABODESCU ADINABODESCU Buna ziua.Sunt locatar intr-un bloc nou construit de un dezvoltator.M-am mutat de 1 luna in bloc.Cind am cumparat,in contract scrie ca apartamentul este ... (vezi toată discuția)