avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transformare post studii medii in studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transformare post studii medii in studii superioare

buna ziua. am terminat facultatea de litere si m-am angajat ca bibliotecar. desi una dintre cerintele concursului a fost sa am studii superioare, am fost incadrata pe functia de bibliotecar debutant pe studii medii. se poate transforma postul din studii medii in studii superioare?daca da,ce am de facut?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
MANDREEAM, utilizator
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 13:39, 29 Iulie 2015
Trebuie sa luati legatura cu angajatorul dvs sa faca demersurile necesare pentru a transforma acest post din studii medii in studii superioare.
Daca sunteti functionar public trebuie facute formalitatile de prevedere a functiei in planul de ocupare care se depune la ANFP, se cer avizele necesare si se organizeaza concurs.
nu sunt functionar public..pentru ca mi s-a spus ca nu pot fi deoarece nu am prerogative in fisa postului. dar daca angajatorul meu nu este de acord sa tranforme acest post...eu pot sa fac ceva din punct de vedre legal sau pur si simplu depind de bunavointa lui?
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
MANDREEAM, utilizator
Depindeti de bunavointa acestuia, intrucat nu aveti cum sa-l obligati sa faca asa ceva.
normal ca nu il pot obliga...ma refeream legal daca am ce sa fac...va multumesc

Alte discuții în legătură

Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)
Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)
Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)