avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... numere de imatriculare provizorii
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

numere de imatriculare provizorii

buna ziua am si eu o nedumerire am cumparat o masina cu numere de italia,verificare si asigurare in termen,fostul propietar a scos trei randuri de numere provizorii in vederea imatricularii,taxa de timbru fiind destul de piperata nu a mai imatriculat masina in romania,intrebarea mea este pot circula in contiunare cu numerele de italia avand in vedere ca asigurarea si itp sunt valabile?Mentionez ca eu am acte de italia valabile si vreau sa plec dupa concediu in italia cu auto respectiv,masina nu e radiata in italia si are taxele platite la zi,am verificat,problema e ca pecarte scrie cu pixul si este si o stampila ca masina a beneficiat de 3 nr rosii provizorii,multumesc

Alte discuții în legătură

Numere provizorii, apoi numere vechi - legalitate rin82 rin82 Buna ziua as vrea sa va intreb si eu ceva ,eu miam scos numere provizorii de doua ori iar dupa aceia nu am mai mers sa-l scot si pe al treilea si miam pus ... (vezi toată discuția)
Numere rosii expirate , numere straine ramase valabile Eudes Eudes Detin un autovehicul pe numele meu , am rezidenta in franta masina am folosit-o cativa ani cu numere de franta , itp, asigurare totul in regula. In tara am ... (vezi toată discuția)
Rca - auto romanesc pe masina de anglia ContSters294253 ContSters294253 Bua ziua.Am o masina cu numar de anglia.recent i-am facut omologare , in RAR, si itp-ul si ma intereseaza daca pot incheia asigurare auto romaneasca.Va ... (vezi toată discuția)