avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare auto din Anglia
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare auto din Anglia

buna
as dori sa cumpar o masina care este adusa din anglia .proprietarul masinii este cetatean roman trecut in actele masinii ca proprietar iar masina are nr de uk.intrebarea este si totodata rugamintea mea poate ma poate cineva sfatui ce am de facut pt a putea sa-mi inmatriculez masina pe mine in romania,deoarece nu vreau sa-ma complic cu nr de inmatriculare pe alte tari.
va multumesc !!!
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 21:02, 30 Iulie 2015
Procedura de inmatriculare este cea care se aplica vehiculelor achizitionate din UE si care au mai fost inmatriculate si nu are importanta ca proprietarul este roman.

Informatii gasiti aici
[ link extern ]

Avand in vedere ca masina este inmatriculata in UK inseamna ca are volanul pe dreapta.
Parerea mea este sa nu va complicati si sa va achizitionati o masina similara si la acelasi pret dar cu volanul pe stanga. Conducerea unei masini cu volan pe dreapta implica multe aspecte si in primul rand dificultate in depasirea altor vehicule. Riscul de accident este mult crescut.
va multumesc pt sfat !!
In afara de impedimentul cu pozitia volanului,mai exista diferente semnificative la sistemul de iluminare auto fata,cat si spate
@ynocentta
Va rog sa ne spuneti care sunt diferentele semnificative la iluminatul spate :-/
Stopurile de pe stanga sunt montate pe dreapta si viceversa!;)

Alte discuții în legătură

Modificare masina cu volan pe dreapta adusa din anglia leorot leorot Intentionez sa cumpar o masina din Anglia cu volan pe dreapta. 1.Stie cineva daca in acte se mentioneaza ca masina are volan pe dreapta ? 2. Daca montez ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare rhd tomatopotato tomatopotato imi poate spune si mie cineva daca e posibila sau nu inmatricularea masinilor RHD fara modificare bord ? parerile sunt impartite si sunt fel si fel de cazuri ... (vezi toată discuția)
Înmatriculare auto din uk Alexm99 Alexm99 Buna ziua, știe cineva daca se mai înmatriculează autoturismele cu volan pe dreapta aduse din Anglia? Am programare la RAR săptămână viitoare și ... (vezi toată discuția)