daca dintre cele 12 luni, o luna nu am carte de munca mai pot beneficia de ccc? mentionez ca am lucrat in invatamant si in luna respectiva (cand nu am avut carte de munca) am fost platita la plata cu ora fara carte de munca.
1. Daca ati fost platita cu ora inseamna ca ati avut un venit profesional impozabil care va fi luat in calculul indemnizatiei pentru CCC.
2. Pentru aceasta trebuie sa aveti o adeverinta eliberata de unitatea de invatamant sau de ANAF care sa arate veniturile nete lunare din acea perioada.
Pot benificia de CCC daca pe anul 2013-2014 am lucrat cu contract pe perioada determinata (1 septembrie 2013 / 31 august 2014) cu mentiunea ca la 1 iunie 2014 titularul postului pe care am fost a revenit. Doua saptamani din iunie 2014 am fost platita la plata cu ora si am primit ca lichidare o suma de 1900 roni tot in luna iunie 2014. Pe luna iulie 2014 apar pe stagiul de cotizare cu 0 lei. Ce reprezinta suma de 1900 roni lichidare pe care am primit-o? Reprezinta banii de concediu pe lunile iunie /iulie/ august 2014? Pot beneficia de CCC?
O alta solutie poate fi incetarea contractului pe o perioada determinata pt ca dupa 3 luni sa fie incheiat un nou contract de munca pe o alta perioada determinata ( 1an)? Ce pot face in acest caz pt a beneficia de CCC?
copilul s-a nascut pe 30 aprilie 2015.
dupa cum am mentionat am lucrat din nou cu contract de munca pe perioada determinat (1 septembrie 2014 - 31 august 2015)