avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Asistent medical comunitar salariu
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Asistent medical comunitar salariu

am promovat examenul de grad principal sesiunea 20-21 noiembrie 2008 . in acest moment sunt angajata primariei pe postul de asistent medical comunitar .as dorii sa-mi spuneti cum ar putea sa ma reincadreze primaria pentru a primii drepturile banestii in urma promovarii gradului deoarece am fost incadrata in grad principal dar fara drepturi banestii

Alte discuții în legătură

Asistenti medicali licentiati ctgadina ctgadina Este cineva care a absolvit Facultatea de medicina la specialitatea asistent medical GENERALIST SI CARE SA AIBA VECHIME IN MUNCA peste 10 ani?.Eu am 13 ani ... (vezi toată discuția)
Inscriere examen grad principal - asistent medical generalist 2013 cris200723 cris200723 Buna ziua, Lucrez ca asistent medical generalist la Serviciul Informatica si Statistica Medicala in cadrul unui spital. In martie 2007 m-am angajat pe post de ... (vezi toată discuția)
Promovare functionar public tandrei1 tandrei1 Angajat bugetar, referent principal cu studii medii, vechime in functie peste 20 ani. Am terminat Facult de Manag-Fin , specializarea management, 3 ani cu ... (vezi toată discuția)