avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita imposibila ?
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita imposibila ?

O sentinta judecatoreasca definitiva irevocabila si investita cu titlu ececutoriu mentioneaza faptul ca dispune reconstituirea dreptului de proprietate pentru suprafata de 10 ha in com x din jud. Botosani. Mi se refuza punerea in posesie pe motiv ca nu e specificat nr parcelelor cadastrale intrucat amplasamentul autorului nostru a fost deja atribuit unor terti. Executorul judecatoresc spune ca nu poate pune in executare sentinta intrucat nu sunt mentionate numerele parcelelor cadstrale. In urma iventarierii terenurilor Legea 165/2013 comuna are 300 halibere dar primarul spune ca nu le poate pozitiona pe teritoriul comunei. Intrebarea este daca executorul poate pune in executare silita o sentinta de fond funciar in care nu sunt mentionate nr parcelelor cadstrale ?

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar ... GIGI-PC GIGI-PC BUNA ziua, As avea si eu intrebare in domeniul fondului funciar si va rog ajutor (fiind umilit de primar ca nu mai exista terenuri ,si ma va despagubi guvernul ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate necesar pt. iesirea din indiviziune ecaterina.banarie ecaterina.banarie Mama a decedat in oct 2010 in com.Pirgaresti,jud. Bacau,unde a locuit in urma casatoriei din 1944.,dar detine o suprafata de aprox.2 ha in com.Ruginesti ... (vezi toată discuția)
Modificare plan parcelar Ancuta71 Ancuta71 Buna ziua Detin un teren extravilan in com.Bucsani, jud. Giurgiu in sola 103, parcela 28 conf. titlului de proprietate emis in 1999, teren obtinut printr-un ... (vezi toată discuția)