avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina putin avariata
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina putin avariata

Am plecat intr-o seara cu prietenii mei intr-un club. Am coborat cu o prietena sa lase o geanta in masina tovarasului meu dupa care eu am inteles ca trebuie sa mut masina din locul respectiv deoarece era loc rezervat. Am luat masina fiind putin ametit, bausem 3 beri si cand am parcat-o am lovit-o cu bara de jos, infundand-o putin. Prietenul meu a sunat la politie, in cele din urma a sosit un echipaj, am fost dus la sectie unde mi s-a pus etilotestul si mi-a iesit 0,42mg alcool in aerul expirat. Am fost dus la spital unde mi s-au recoltat probe iar pe dovada scrie ca eu am condus beat, masina. Ei pot sa demonstreze faptul ca eu am fost beat la volan daca atunci cand au venit eram afara din masina? sau pot spune eu ca am baut dupa ce am lovit masina? A doua intrebare ar fi, cam dupa cat timp imi vin rezultatele, deoarece eu in 2 zile trebuie sa plec din tara, pot sa-mi angajez un avocat sa ma reprezinte? Ce sanse sunt?

Alte discuții în legătură

Este corecta sanctionarea cu 90 de zile suspendare a permisului pentru doar 0.16mg/l alcoolemie? Nybo Nybo Buna ziua, Am o nelamurire. In acest weekend am fost in oras cu cativa prieteni. Fiecare dintre noi a baut maxim 2 beri. cand am plecat acasa, unul dintre ... (vezi toată discuția)
Beat la volan? icv88 icv88 A, B, C se afla intr-un sat la un bar, unde A si B consuma bere, fiind vazuti si de alte persoane. A este vazut circuland prin sat cu masina proprietatea sa, ... (vezi toată discuția)
Posibila ridicare abuziva permis ACManuela ACManuela Buna ziua, Eram cu [b]masina oprit inafara carosabilului [/b]din cauza unei explozii la roata. La un moment dat, a venit un echipaj de politie care a oprit ... (vezi toată discuția)