avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat Germania
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat Germania

Buna ziua.
Am o problema cu privire la alchol.
Anul trecut am facut pot zice cea mai mare prostie din viata mea.Eu locuiesc in Germania si am reusit grozava performanta de a ma sui baut la volan.Dupa doar 300 m de circulat am dat peste un semn de circulatie si am pierdut atunci nr de inmatriculare pe care conduceam.Sa nu o mai lungesc atata am avut o alcolemie an aeru expirat de 1.58 si am putin primit 1.600E amenda si 9 luni suspendare.Permisul mia fost trimis an romania si mi sa suspendat si acolo permisul pe 3 luni cu posibilitatea de a da un test de legislatie rutiera de 13 antrebari.Nu am avut posibilitatea de a ma prezenta la examen asa ca l-am ridicat dupa 4 luni de la politia de judet care mi-a si eliberat documentul.Am ancercat sa iau legatura cu mai multi avocati care vb romaneste dar nu ma lamurit nimeni ba mai rau mau bagat si mai rau an ceata.perioada de suspendare a expirat pe 29.05.2015. iar in urmatoarele zile mam adresat unui sediu de politie cerand sa mi se verifice permisul si daca pot circula.Raspunsul a fost ca nu pot circula am an continuare permisul suspendat.De curand mia venit acasa o hartie prin care am fost antrebat daca doresc sa preschimb permisul romanes an permis nemtesc am fost deacord dar ulterior mau contactat telefonic sa ma antrebe daca doresc sa fac acest lucru si am raspuns ca daca nu este oblugatoriu nu as dori sa al preschimb.Am antrebat daca pot conduce si mi sa spus ca nu pot conduce pe teritoriul germanie fara a sustine u test de MPU si sa astept ca an urmatoarea petioada ami vor veni actele necesare pentru acest test.Problema mea esca ca an cursul anului trecut cand mi sa retinut permisu MPU era obligatoriu de la o alcolemie de 1.60% ok eu am avut 1.58% iar dupa aceia am anteles ca sa modificat legea la 1.10%.Ar fi vreo solutie sa scap de acest test MPU? As putea preschimba permisul meu antr-o alta tara si sa scap de MPU?Ce as putea face an aceasta situate fiind la prima abatere din vata mea an care am probleme cu justitia.
Astepr raspunsuri si solutii de la cei ce sunt an masura sa mi le dea.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Permis retinut pentru alcool in germania miklosfulop miklosfulop buna am si eu o intrebare la care nu gasesc raspuns :( pe data de12 mai mia fost retinut permisu pt alcol #-o 1,62 in sange asa ca mi sa suspendat dreptul ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere? ContSters103316 ContSters103316 Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: cum procedez pentru a renunta la permisul de conducere auto? ce act trebuie sa-mi elibereze cei de la evidenta ... (vezi toată discuția)
Depistat in trafic conducand un autoturism avand permisul retinut pana la terminarea cercetarilor penale stanciud89 stanciud89 pe 15feb.2012 am cumparat un autoturism marca [editat] cu numere de italia,cu act de vanzare cumparare legal,pe 3martie2012 am fost oprit in trafic de catre ... (vezi toată discuția)