avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Daca noul cumparator trebuie sa achite taxa de timbru ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Daca noul cumparator trebuie sa achite taxa de timbru de mediu

Buna ziua
Daca posed un autoturism inmatriculat in ROU fara plata timbrului de mediu deoarece la acea data nu era nevoie si acum doresc sa o vand, cumparatorul mai este nevoit sa plateasca taxa de mediu?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Trebuie sa platesc timbru de mediu ? Pilu Pilu Buna ziua, as avea o rugaminte, daca ma poate ajuta cineva: In luma noiembrie 2009, un prieten de-al meu a cumparat din Germania un autoturism marca ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mario57 mario57 Buna ziua! Intentionez sa achizitionez un autoturism inmatriculat in Romania pentru care proprietarul poate prezenta dovada ANAF de taxa (timbrul) de mediu ... (vezi toată discuția)