Buna ziua. Revin cu o intrebare. Am avut un proces pentru o amenda de rovignieta, l-am castigat in cele din urma, si acum cei de la CNADNR au facut apel. Este obligatorie sa fac intampinare si eu? Eu trebuie sa plec din tara sambata la munca, as putea avea probleme daca acestia castiga procesul? Deja intru in panica. :sorry: mentionez ca in hotararea judecatoreasca sedinta publica a fost pe data de 06.02.2015 iar dansii au facut apel pe data de 02.04.2015 . Nu e cam tarziu, normal trebuiau sa faca in termen de 30 de zile.
Buna ziua,
Intampinarea in faza procedurala a apelului este obligatorie.
Aveti obligatia de a formula intampinare in termen de 15 zile de la data comunicarii motivelor de apel.
In ceea ce priveste eventuala tardivitate a apelului formulat de partea adversa, este necesar sa verificati care este data comunicarii hotararii catre CNADNR. Termenul de apel se calculeaza de la data efectiva la care le-a fost comunicata hotararea si nu de la data pronuntarii solutiei.
Succes.
problema este ca ei nu au pus nici un motiv. :( trebuie sa ajung maine la tribunal neaparat sa vad ce si cum. si daca plec din tara...(dupa cum am zis) si se va castiga procesul... cum fac sa le platesc? :( ultima modificare la dosar a fost facuta pe data de 19.06.2015.
Cererea de apel (motivata sau nu) vi se va comunica.
In situatia in care plecati din tara, puteti sa comunicati instantei un domiciliu ales in vederea primirii actelor de procedura si/sau sa desemnati un avocat care sa va reprezinte in aceasta faza procesuala.
In situatia pierderii procesului, in mod definitiv, plata amenzii o puteti face voluntar pentru a evita cheltuieli suplimentare legate de executarea silita.
Normal si logic... trebuia sa imi fie deja comunicat apelul...deoarece apelul este facut inca din luna aprilie...si ultima modificare a fost facuta in iunie...o sa ma duc maine la tribunal..si o sa revin cu alte detalii...poate mai are cineva nevoie .. :)
Revin cu detalli. S-a facut apel, cica mi-au trimis hartia acasa...si cica am refuzat-o... nu mai pot face intampinare deoarece a trecut termenul. Am pierdut procesul, multumesc legilor din Romania.