avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Alegere presedinte
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Alegere presedinte

vin si eu cu o intrebare simpla.
Daca santem o ASOCIATIE DE PROPIETARI de ce nu putem sa punem un presedinte din bloc care locuieste de 15 ani si noi 99 % vrem sa fie el .este o persoana capabila responsabila.doar santem PROPIETARI SI NU PUTEM COF. LEGII .atunci de ce mai santem propietari?
noi credem ca exista o portita va rugam sa ne ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:33, 27 August 2015
Pai cine va opreste sa-l alegeti ca presedinte pe vecinul dumneavoastra? Aveti cumva vreo prevedere in statut care cere ca presedintele sa aiba o vechime ca proprietar mai mare de 15 ani?
Dar cine va spus că nu îl puteţi pune??
Daca nu este proprietar in bloc nu poate fi presedinte
Pai cine si unde a spus ca nu este proprietar in acea asociatie?
am uitat sa mentionez El nu este propietar sant parinti lui care nu locuiesc cu el

Alte discuții în legătură

Asociatia de propietari, conducere viorel1977 viorel1977 o intrebare simpla va rog.locuiesc in bl.de 15 ani.ap apartine pe numele mamei.in care mama nu are adresa din CI in bl.propietari din acest bl. vor sa fiu ... (vezi toată discuția)
Este necesar ca presedintele asociatiei de proprietari sa locuiasca in blocul asociatiei? alertbrain alertbrain Presedintele asociatiei de proprietari nu mai locuieste in bloc de mai bine de 4 ani. [b]Este legal sa mai detina aceasta functie?[/b] Precizez ca nu se ... (vezi toată discuția)
Presedinte de asociatie kyngkong kyngkong poate fi numit un presedinte de asociatie de proprietari o persoana care nu are documente ca ar locui in cadrul acestei asociatii de proprietari? (vezi toată discuția)