avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Infiintare PFA fara diploma
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Infiintare PFA fara diploma

Buna ziua,

Vreau sa-mi infiintez un PFA cu cod caen 7111, dar problema e ca desi am facut UAUIM,(Universitatea de Arhitectura si Urbanism Ion Mincu), toti cei 6 ani, datorita unor situatii cu unele restante si ulterior altor complicatii din viata personala nu am reusit pana in prezent sa-mi dau lucrarea de licenta si deci sa absolvesc aceasta institutie si nici sa imi iau diploma.
Ideea e ca in paralel cu facultatea am lucrat in diverse birouri de arhitectura obtinand experienta profesionala suficienta si o legatura cu anumiti clienti cat sa continui activitatea in calitate de arhitect, si designer, atat ca colaborator, freelancer cat si in mod direct cu diversi clienti, pe o gama variata de proiecte, de la arhitectura pana la design de interior, pe o perioada buna de timp si pana in prezent, facturand prin diverse alte modalitati si companii, acolo unde a fost cazul.
In ce maniera as putea infiinta un PFA, in aceste conditii, si daca e posibil pt acest cod CAEN 7111, iar daca nu se poate cu acest cod CAEN care altul; asta in cazul in care. as putea infiinta un PFA.

Regasiti mai jos si un portofoliu online de lucrari de design de interior facute de asemenea de mine...sa aveti o idee despre ce incerc sa vorbesc oarecum.

editat

Cu stima si deosebit interes, astept un raspuns
Ultima modificare: Luni, 31 August 2015
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa samm20 samm20 Salutare, Lucrez ca si grafician la o firma de publicitare iar de acasa lucram pana acuma ca si freelancer in domeniu web design & development. Insa am ajuns ... (vezi toată discuția)
Pot sa ma inregistrez ca pfa cod 7410 - design specializat? Constantinesis Constantinesis Buna ziua Sunt arhitect fara drept de semnatura si doresc sa colaborez pe site-uri de freelancing gen UPWORK sau chiar sa imi creez un website personal pentru ... (vezi toată discuția)
Compatibilitate cor-caen mimi23 mimi23 Buna ziua! As dori sa ma ajutati in urmatoarea problema: O societate doreste sa angajaze un absolvent al facultatii de arhitectura, arhitect de interior, ... (vezi toată discuția)