avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Abuz din partea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Abuz din partea vecinului

Buna ziua tuturor ! Ma confrunt cu urmatoarea situatie: vecinul din spatele casei a adus o anumita cantitate de pamant in curtea dansului si in mod abuziv parte din el l-a folosit pt .a-mi obtura gardul din plasa motivand ca apa mea pluviala trece la el in curte .Au aparut deja fisuri in gard si chiar rupturi dar refuza sa-si ia pamantul de acolo .Gardul este facut la mine in curte si nu pe linia comuna dintre curti.Mentionez ca burlanele casei mele sunt colectate in tub colector de 120 mm si apa e dirijata la mine in gradina iar la el ajunge doar ploaia care cade in spatele casei mele de la mama natura ne-avand cum s-o preiau in vreun fel.Mai mult de atat toata apa din curtea lui (pluviala, menajera) o dirijeaza printr-un canal sapat pana in spatele curtii unde o deverseaza la mine in gradina stricand culturile .I-am explicat frumos ca nu e in regula deloc si a trecut la amenintari si injurii...Unde il pot reclama (politie ,primarie) si care ar fi calea?Omu' e si un pic recidivist "...Va multumesc frumos !!!

Alte discuții în legătură

Inaltare curtea casei miriam2014 miriam2014 Buna ziua, am inaltat curtea casei pentru a o aduce la nivelul strazii si a impiedica astfel scurgerea apei din strada in curte. Acum, vecinul din dreapta ma ... (vezi toată discuția)
Infiltrare apa hazna pe terenul meu. Dumitru19 Dumitru19 Buna ziua, De aproape un an am achizitionat un imobil. Saptamana trecuta am sesizat ca pe terenul meu a aparut apa urat mirositoare,putin colorata, chiar la ... (vezi toată discuția)
Deversara apelor menajere pe proprietatea vecinului fight_for_justice fight_for_justice Ca urmare a realizării unor lucrări de amenajere in curtea din spatele casei, am descoperit la cca. 15 cm adancime tuburile de beton prin care vecinul isi ... (vezi toată discuția)