avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea 225/2015
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea 225/2015

In legatura cu aceasta lege 225 /2015 sotia mea poate beneficia de aceasta anulare a contributie daca ea din anul 2012 pana in prezent a fost si este o persoana fara venit , acum este gravida si doresc sa o asigur fara plata contributiei,care ar fii pasii de urmat(doresc sa o asigur pe perioada care este gravida)
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Contributie sanatate Ionelalaura Ionelalaura Buna ziua! As dori sa stiu daca pot fi scutita de contributia pentru sanatate, conform legii 225/2015, tinand cont de faptul ca sunt persoana cu handicap ... (vezi toată discuția)
Aplicare legea 448/2006 lidiuta08 lidiuta08 o persoana salariat in perioada la care se face referire in legea 225/2015 cu privire la scutirea de la plata a contributiei de sanatate(2012-2015) , in afara ... (vezi toată discuția)
Legea nr. 225/2015-beneficii persoane cu handicap Flaviu81 Flaviu81 Sunt o persoana cu handicap si inca, mai am un loc de munca. Legea nr. 225/2015 aduce ceva beneficii persoanelor aflate in situatia mea? (sunt scutit si de ... (vezi toată discuția)