avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 721 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Am schimabat denumirea si sediul societatii dintr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Am schimabat denumirea si sediul societatii dintr-un judet in altul

Buna ziua, sunt proprietar persoana juridica al unui autovehicol si am schimabat denumirea si sediul societatii dintr-un judet in altul. In afara de actualizarea actelor la Registrul comertului, la Directia de Impozite si taxe (cartea de identitate a masinii) am alte obligatii la serviciul de inmatriculari auto din localitatea noului domiciliu fiscal? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Vanzare auto gabi0708 gabi0708 Se poate vinde o masina, primita ca donatie, dar inca neinmatriculata de catre titular? Mentionez toate taxele la zi, impozit, ITP. (vezi toată discuția)
Schimbare talon liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am urmatoarea situatie: Sotia detine un autoturism inmatriculat pe judetul Teleorman. Recent si-a schimbat buletinul pe adresa de Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)