avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1002 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... \'\'Vecinul\'\' nu ma lasa sa imi construiesc gardul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

''Vecinul'' nu ma lasa sa imi construiesc gardul

Buna ziua,

De cativa ani buni, impreuna cu sotia, sunt propietarul unui teren achizitionat prin contract de vanzare cumparare.
Anul acesta, am hotarat sa ducem la bun sfarsit proiectul, respectiv sa construim casuta dorita.
Normal ca am inceput cu reintarusarea solei apeland la un cadastrist autorizat (am spus ''re"' pentru ca in momentul achizitionarii vanzatorii au facut acea dezlipire cat si intarusarea solelor, dar putin neinspirati, au folosit tevi de metal care imediat au disparut). De aici au inceput discutiile cu ''Vecinul" care sustine sus si tare ca o anumita suprafata este a Dumnealui.
Initial nu am luat in seama si am inceput sa fac o imprejmuire in vederea protejarii pomilor ce aveam sa ii plantez de caprele si oile acestuia. Chiar credeti ca a fost usor??? NU. a fost nevoie de interventia politiei cat si a unui angajat al primariei. Intr-un final s-a rezolvat cu ceva avertisment al institutiei de ordine si paza cat si cu vorba buna a functionarului public. DAR PE MOMENT.

Acum, cum este si normal vreu sa imi fac Gard.
Ce sa vedeti: caine legat astfel incat muncitorii sa nu poata demara lucrarea, amenintari de genul '' trecem la bâtă'' si vechiul ''asta e terenul meu'' (nu mai zic de injuraturi si de instigare)

Cu primaria si politia pare sa nu se rezolve nimic acum.

Ce ma sfatuiti si incurajati sa fac?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Imprejmuire teren extravilan catalin. catalin. Buna seara, Detin un teren extravilan (arabil) aflat in apropierea orasului unde nu se afla construit nimic. Vreau s-mi inchid provizoriu (gard de sarma ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului danfery danfery buna ziua. de aproximativ 15 anu ma ocup de ingrijirea spatiului verde din spatele blocului unde locuiesc, eu locuid la parter. acu ceva timp, in urma unor ... (vezi toată discuția)
Imprejmuire teren extravilan fara autorizatie de constructie .buna ziua ! am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru ... ciucurelrebel ciucurelrebel Buna ziua ! Am in proprietate un teren extravilan arabil cu cadastru , intabulare si toate cele , pe care doresc sa-l imprejmuiesc . Am inteles ca Legea 50 ... (vezi toată discuția)